Καλώς ήρθατε στο δημιουργικό κόσμο της DCSE!

Σε μία εποχή που η εικόνα παίζει κυρίαρχο στοιχείο στην καθημερινότητά μας προσφέρουμε στους πελάτες μας εικόνες όχι απλά εικαστικά άρτιες αλλά που ξυπνούν συναισθήματα και προβάλλουν ένα συγκεκριμένο ύφος, ένα μπράντ, μία ιδέα.

Κούκλες Βιτρίνας

Σε μια βιομηχανία που συνεχώς εξελίσσεται όπως είναι αυτή της ένδυσης, το Visual Merchandizing είναι ζωτικής σημασίας. Η επικοινωνιακή μέθοδος δηλαδή που χρησιμοποιείται για δελεάσει τον πελάτη να εισέλθει στο κατάστημα και κατ επέκταση να προχωρήσει σε αγορές. Το βασικό εργαλείο στο Visual Merchandizing καταστήματος ένδυσης είναι τα mannequins βιτρίνας.

 

Εκφράστε το ύφος του οίκου και του καταστήματός σας επιλέγοντας από την τεράστια ποικιλία μας σε κούκλες βιτρίνας. Κούκλες με πλαστικότητα, αφαιρετικές ή ρεαλιστικές, με ανάγλυφο κεφάλι ή περούκα σε αυστηρή στάση ή με ανάλαφρη κίνηση έτοιμες να προσαρμοστούν στις δικές σας στιλιστικές επιλογές και να χαρίσουν στη βιτρίνα και το κατάστημά σας το δικό σας χαρακτήρα.

Μπούστα Ραπτικής

Ειδικά κατασκευασμένα από πολυουθρεθάνη υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται το μπούστο στα σημεία που τοποθετείται η καρφίτσα με επένδυση υφάσματος. Διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά. Συνδυάζονται με ξύλινη ή μεταλλική βάση και καπάκι.

 

Ιδανικά για atelier ρούχων, σχεδιαστές, modelist και καταστήματα επιδιορθώσεων. Μπορούν επίσης να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή κούκλα στη βιτρίνα σας προσδίδοντας μια vintage διάθεση στο κατάστημά σας.

- ΣΤΗΝ DCSE ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ -

Το τελικό προϊόν - η διαμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου - σας παραδίδεται άψογο , χωρίς καμία δική σας φροντίδα, αλλά πάντοτε σε συνεργία μαζί σας.