Τρόποι Αποστολής

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

 

Τρόποι Αποστολής

 

1. Με Εταιρεία Ταχυμεταφοράς (ACS)

 

Για προϊόντα έως 10 kg η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία Ταχυμεταφορών (COURIER) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

 

Οι αποστολές ποικίλουν σε διαστάσεις και βάρος. Ο υπολογισμός του κόστος μίας αποστολή προκύπτει από την ογκομέρτηση της αποστολής.

Βάσει των κανονισμών ΙΑΤΑ τα μη έγγραφα υπόκεινται σε διαδικασία ογκομέτρησης. Εάν το ογκομετρικό βάρος υπερβαίνει τον πραγματικό , η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το ογκομετρικό.

Τρόπος υπολογισμού : Υπολογίζουμε τον όγκο του φορτίου, πολλαπλασιάζοντας το ύψος με το μήκος και πλάτος σε εκατοστά. Πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό που προέκυψε με τον συντελεστή μετατροπής. ( συντελεστής μετατροπής 5000 kg/m³ )

 

Κόστος αποστολών: από 0 έως 2 κιλά 4,00 € και για κάθε κιλό παραπάνω υπάρχει χρέωση 1,30 € ανά κιλό. Οι παραπάνω τιμές υπόκεινται σε ΦΠΑ.

 

2. Αποστολή με συμβατική Μεταφορική Εταιρεία

 

Για προϊόντα μεγάλου βάρους/διαστάσεων, η αποστολή γίνεται με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Για αποστολές εντώς Αττικής το κόστος είναι 7,00 € ανά αποστολή χωρίς ΦΠΑ. Για αποστολές εκτός Αττικής , Η Φ.Κυρτόπουλος & Σία Ο.Ε., για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής από την έδρα της εταιρείας μας μέχρι τα σημεία περισυλλογής των μεταφορικών εταιρειών και εσείς επιβαρύνεστε, τα επιπλέον έξοδα αποστολής, από εκεί και μετά. Με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ ισχύει ο τρόπος πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

3. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

 

Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και κατόπιν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να παραλάβετε το προϊόν από τις εγκαταστάσεις μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Δευτέρα - Παρασκευή : 10:00 – 18:00

Σάββατο : 10:00 – 14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 2516506