Σχετικά με μας

 

Καλώς ήρθατε στο δημιουργικό κόσμο της DCSE!!!

 •  Στη dcse εξειδικευόμαστε στο χώρο του σχεδιασμού και της ανακαίνισης επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων από το 2002. Πέρα από την ανακαίνιση όμως σημαντικό μέρος των έργων μας αποτελούν οι ελαφρές κατασκευές όπως εκθεσιακά περίπτερα. 

  Το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει το έργο από τη στιγμή της έμπνευσης, της οπτικής αποτύπωσής του με ψηφιακά μέσα έως την υλοποίησή του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς καμία δική σας φροντίδα, αλλά πάντοτε σε συνεργία μαζί σας.

   
 • Ένα δεύτερο πολύ βασικό κομμάτι στο οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι η οπτική επικοινωνία και με σκοπό προώθηση πωλήσεων. Έννοιες όπως το shop fitting και το visual merchandising και το retail management είναι άρτια συνδεδεμένες με το όνομά μας στην αγορά.

  Σε μία εποχή που η εικόνα παίζει κυρίαρχο στοιχείο στην καθημερινότητά μας προσφέρουμε στους πελάτες μας εικόνες όχι απλά εικαστικά άρτιες αλλά που ξυπνούν συναισθήματα και προβάλλουν ένα συγκεκριμένο ύφος, ένα μπράντ, μία ιδέα. Σκοπός είναι η προβολή μέσα από το visual merchandising στενευμένων οπτικών μηνυμάτων σε μία αγορά που πλέον εξαρτάται από τον τρόπο παρουσίασης όχι μόνο των προϊόντων αλλά και της ίδια εταιρικής ταυτότητας η φιλοξενία του πελάτη σε ένα κατάστημα πρέπει να αποτελεί εμπειρία.

  Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεχούς ενημέρωσης και πληροφόρησης των νέων τάσεων της μόδας στον χώρο του retail design και των πρωτοποριακών υλικών και τεχνολογιών


 • Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας δημιούργησε ένα νέο τμήμα για την υποστήριξη του κάθε απαιτητικού επιχειρηματία.

  Παρέχει μια πλήρη συλλογή προϊόντων υλικών shopfitting, για τον εξοπλισμό και επίπλωση καταστημάτων, κούκλες βιτρίνας, μπούστα βιτρίνας, δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε επιχειρηματία, αρχιτέκτονα και μηχανικό να κάνει τις κατάλληλες επιλογές ,και με την καθοδήγηση μας, να δημιουργήσει έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο.

  Για την ολοκλήρωση της τελικής εικόνας της βιτρίνας και του επαγγελματικού σας χώρου παρέχουμε μία τεράστια γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων και υλικών, εποχιακού στολισμού και θεματικής διακόσμησης. Στο eshop μας eshop-dcse.gr θα εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα όχι μόνο για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα αλλά και για διακόσμηση εκδηλώσεων όλων των ειδών, βοηθητικών υλικών για φωτογράφιση, δημιουργία τηλεοπτικών στούντιο και σκηνικών θεάτρου. Η ποικιλία  των προϊόντων μας είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό.


Στην DCSE έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να αναλάβουμε ένα έργο από την αρχή αλλά και να συνεργαστούμε και να συμβουλεύσουμε κάθε επαγγελματία. Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές με την βοήθειά μας μπορούνε να μας αναθέσουν να προσαρμόσουμε και να κατασκευάσουμε με την συνεργασία και την καθοδήγησή τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση του κάθε σας έργου τους βρίσκοντας σε εμάς έναν αξιόπιστο και συνεπή συνεργάτη.