Ενημερωτικό NEWSLETTER
Εισάγετε το e-mail σας εδώ:
 

 

Εξοπλισμοί Καταστημάτων

 

 

          Η συνεργασία μας με τις εταιρείες A&V Italia και Logika μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να εξοπλίσουμε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο με μοντέρνα υλικά και ευέλικτα συστήματα.

          Η A&V Italia είναι μία εταιρεία που δίνει βάση στο στιλ και την δημιουργικότητα συστήματα βασισμένα στο ανοξείδωτο ατσάλι και τον συνδυασμό ξύλου και plexiglass  οι στιλιστικές επιλογές είναι απεριόριστες . Η ευελιξία των συστημάτων ταιριάζουν σε όλους τους τύπους καταστημάτων από μικρές boutique (ανδρική, γυναικεία και παιδική ένδυση, εσώρουχα ,υποδήματα ) που θέλουν να διαφέρουν και να πρωτοπορούν μέχρι και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

          Η Logika έχει τη δυνατότητα να εξοπλίζει  κάθε είδους καταστήματα, είτε πρόκειται για καταστήματα κατηγορίας «Food», (super market τροφίμων, mini market και φούρνους, ζαχαροπλαστεία, delicatessen, εστιατόρια, Bar ), είτε για καταστήματα «Non-Food», (καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, κινητής τηλεφωνίας, παιχνιδιών, ειδών ένδυσης και υπόδησης, καλλυντικών, φαρμακεία, οπτικά,  βιβλιοχαρτοπωλεία, πολυκαταστήματα τεχνικού εξοπλισμού καθώς και γενικότερα οποιοδήποτε χώρο πώλησης όπως: corners, shops-in-a shop , πολυκαταστήματα, καθώς και καταστήματα σε αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων και τρένων κ.λ.π.). Η εταιρεία με συνεργασίες με εταιρείες πρωτοπόρες στο είδος τους δίνει αυτή την δυνατότητα εξοπλισμού από τα ψυγεία ενός super market έως το συρτάρι  ενός φαρμακείου.

 

A&V Italia - Εξοπλισμοί Καταστημάτων
Logika - Εξοπλισμοί Καταστημάτων
           

Επιστροφή

Copyright © D.C.S.E. Design. All rights reserved