Ενημερωτικό NEWSLETTER
Εισάγετε το e-mail σας εδώ:
 

 

Εξοπλισμοί Καταστημάτων / Logika - Εξοπλισμοί Καταστημάτων / Metrika - Σύστημα κρέμασης προβολής

 

 

Πρακτικότητα και αισθητική


Το Metrika είναι το πρώτο σύστημα επίπλωσης που σχεδίασε και κατασκεύασε η Logika. Θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύστημα με εφαρμογές που προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους λιανικής και χονδρικής πώλησης, είναι σε θέση να ικανοποιήσει το πιο ευρύ φάσμα σε διαφορετικές συνθέσεις και υλικά για κάθε κομμάτι του χώρου σας.Καθαρές και απλές γραμμές συνθέτουν την , λειτουργικότητα, αισθητική και φως είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του πολύ λειτουργικού συστήματος.

Το Metrika είναι ένα σύστημα με κάθετη διάτρηση, που η ανάρτησή του γίνεται στον τοίχο χωρίς να είναι απαραίτητη η στήριξη στο δάπεδο, προσφέροντας ένα πλήρες ευρύ φάσμα εξαρτημάτων, από μπάρες και κρεμαστά ράφια, αρκετές επιλογές για την δημιουργία σταντ κεντρικής παρουσίασης ( γόνδολα), δημιουργήθηκε για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: από τα ρούχα, τα παπούτσια, τις μικρές ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, είδη δώρων και άλλα.

Το Metrika έχει εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση και να παρουσιάσει άρτια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κάθε είδος και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Το Metrika προφέρει στυλ και ευελιξία που βοηθά τους αρχιτέκτονες και διακοσμητές να δημιουργήσoυν trendy λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα κριτήρια για τη διαχείριση των χώρων και λειτουργικότητα.

 Επιστροφή

Copyright © D.C.S.E. Design. All rights reserved