Ενημερωτικό NEWSLETTER
Εισάγετε το e-mail σας εδώ:
 

 

Εξοπλισμοί Καταστημάτων / Logika - Εξοπλισμοί Καταστημάτων / Σύστημα προβολής - Skacco

 

 

Skacco - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.

Το Skacco είναι η νέα σειρά επίπλων που προτείνει η Logika: ένα σύστημα καινοτόμο και λειτουργικό που «παραβαίνει τους κανόνες" της παραδοσιακής προβολής των προϊόντων .
 
Το Skaccο χάρη στον συνδυασμό και την εναλλαγή των πλατών (πάνελ) σε διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων , υλικών και τελειωμάτων και των διαφορετικών σχημάτων( τετράγωνα και ορθογώνια) δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για να ενισχύσει το εμπόρευμα σε ένα αρμονικό και ελκυστικό σύνολο . Το αποκλειστικά πατενταρισμένο σύστημα παρουσίασης καθιστά δυνατό την των εμπορευμάτων σε οριζόντια και κάθετη διάταξη με την περιστροφή 90 μοιρών που μπορούν να κάνουν όλα τα εξαρτήματα. Η ευκολία στην τοποθέτηση και την αποσύνδεση επιτρέπει στην πλάτη (πάνελ), ανάλογα με τις εκθεσειακές ανάγκες την πραγματοποίηση σε πολύ σύντομο χρόνο αλλαγών στην διακόσμησης και τρόπο προβολής , στην επαναχρησιμοποίηση των πάνελ ή και στην αύξηση τους.

Το Skacco έχει σχεδιαστεί με μία πλούσια ποικιλία από αξεσουάρ, με σκοπό να εκθέσει και να ενισχύσει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων όπως είδη ένδυσης ,υποδήματα, δερμάτινα είδη, και γενικοτερα είδη δώρων.

Το Skacco είναι μια εύχρηστο, πολλαπλών χρήσεων και επαναστατικό μπορεί να διακοσμήσει κάθε εκθεσιακό χώρο: η εκπληκτική μεταβλητότητά του, που εκφράζεται με πολλαπλές λύσεις στη σύνθεση και η μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ προσφέρει σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές ένα εργαλείο για δημιουργικές λύσεις, για την επίτευξη υψηλής αισθητικής αξίας και μεγάλης πρωτοτυπίας.

 


Επιστροφή

Copyright © D.C.S.E. Design. All rights reserved